OBIADY NA ZAKRZOWIE

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 731 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Obiady na Zakrzowie. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

16 lut 2024 o 7:57 Pieniądze wydałam obiadu nie dostałam. Sprawy tak nie zostawię.
6 lut 2024 o 15:34 Starszej osobie dla ktorej zamówiłam obiad nie smakowało. Ale to być może subiektywne.
27 sty 2024 o 16:41 Smaczny schabowy, szybki dowóz mimo, że sobota, polecam :)
27 sty 2024 o 16:02 Surówka dziwnie śmierdząca, nieświeża. Nawet pierogi dzisiaj były słabe. Zmienił się kucharz???
18 sty 2024 o 19:04 Frytki poszły w kosz- twarde, puste w środku, nie nadawały się do jedzenia. Bigos bardzo kwaśny. Pierogi ok, ale trzeba było je odgrzać, bo były letnie. Długi czas oczekiwania(ponad 1,5 godz), a to nie weekend.
14 sty 2024 o 16:58 Jedzenie bardzo smaczne :)
4 sty 2024 o 17:33 Jedzenie smaczne, jeszcze gorące, dowóz punktualny.
3 sty 2024 o 21:05 Jedzenie bardzo smaczne. Ale gulasz z kaszą to było danie składające się z kawałków mięsa, kaszy, surówki i małą łyżeczką sosu. W drugiej potrafię również 0 sosu pieczarkowego. Bardzo zniechęca brak czegoś w Daniu co jest opisane na karcie.
20 gru 2023 o 19:10 Bardzo dobre i przed wszystkim dostarczone bardzo cieplutkie i to się szanuje ;)
16 gru 2023 o 14:50 Przepyszna karkówka
13 gru 2023 o 15:37 Super!
11 gru 2023 o 16:55 Wszystko suche, trudno przełknąć. Schabowy głównie z panierki. Brr.